NEWS

Pomozi IT - za učenike osnovnih i srednjih škola Srbije!

Date realised: 10.04.2020

Pomozi I TI, pomozimo SVI!

Pomozi IT je humanitarna akcija prikupljanja i doniranja IT opreme (primarno PC i laptop računara, tablet uređaja i mobilnih telefona) kako bi deca iz siromašnih porodica mogla neometano da učestvuju u nastavi i školskim aktivnostima od kuće.

U toku vanrednog stanja nastava za osnovne i srednje škole je organizovana uz pomoć TV kanala RTS 3 i RTS Planeta, kao i putem interneta, na platformi RTS Planeta.

S obzirom na to da ne mogu svi roditelji i porodice svojoj deci da obezbede osnovna sredstva za učenje, a u ovom slučaju su to računar ili telefon, pokrenuta je humanitarna akcija prikupljanja ove opreme kako bi i ta deca mogla neometano da učestvuju u nastavi i školskim aktivnostima od kuće.

U ovoj akciji mogu da učestvuju svi, kako pravna, tako i fizička lica.

Kako da donirate? Ukoliko imate PC, laptop računar, tablet uređaj ili mobilni telefon koji više ne koristite, a želite da ga donirate onima kojima je to preko potrebno, popunite formu ispod a mi ćemo vas ubrzo kontaktirati radi dogovora oko preuzimanja!Hajde da u ovim trenucima pomognemo deci kojoj je to najpotrebnije! Hvala vam!

Quote

#pomoziIT#mpg#InspiredMoments#AboveAndBeyond